Verschil Solis en Sage


Het kopen van een nieuwe espressomachine is waarschijnlijk geen alledaags gebaar. Daarom moet u, zodra u een nieuwe espressomachine wilt kopen, het nodige onderzoek doen. Gelukkig kun je op kafea.nl allerlei reviews vinden over de verschillende espressomachines. Op basis van deze tests kunt u snel het apparaat vinden dat u nodig heeft.

Wij zijn echter van mening dat het ook belangrijk is om veel achtergrondinformatie te verstrekken. In onze blogs publiceren we wekelijks artikelen over relevante onderwerpen, in dit geval de vergelijking van twee merken. In dit geval gaat het om de merken Solis en Sage. Beide merken staan bekend om hun hoogwaardige espressomachines, dus wat is het verschil tussen Solis en Sage?

We bespreken de verschillende merken, kijken naar de verschillen, kijken naar de overeenkomsten. Solis en Sage hebben meer gemeen dan je denkt.

Solis merk

Solis is Zwitserse perfectie. Dit bedrijf is meer dan 100 jaar geleden in Zwitserland opgericht. Het doel was toen om het leven van de consument in stijl te verrijken door middel van mooie, hoogwaardige producten voor dagelijks gebruik. Dit doel is in de loop der jaren niet veranderd; ze bieden hoge kwaliteit en mooie espressomachines.

Naast de espressomachine omvat het assortiment van Solis ook een melkbrouwer, een bonenmolen en andere keukenapparatuur. Mengkranen, waterkokers en keukenmixers maken deel uit van het Solis-assortiment.

Sinds de lancering van de eerste espressomachine in 1985 heeft Solis grote vooruitgang geboekt. Het bedrijf is nu actief in verschillende landen en heeft zijn assortiment voortdurend kunnen uitbreiden.

Bekijk de video hieronder om dit jonge bedrijf van dichterbij te bekijken:

Merk salie

Het merk Sage is veel jonger dan het merk Solis, dit is het eerste verschil tussen Solis en Sage. Sage is in mei 2013 opgericht en maakt deel uit van de Breville-groep. De groep komt oorspronkelijk uit Australië en is fabrikant en distributeur van diverse huishoudelijke apparaten.

In 2013 hebben ze het merk Sage gecreëerd. Dit merk sluit perfect aan bij de ambities van de Breville-groep. Het doel is om mensen aan te moedigen om thuis lekker eten en drinken te bereiden. Wat heb je daarvoor nodig? Een verscheidenheid aan hoogwaardige keukenmachines is waar Sage voor staat. Een wijs man probeert bij te dragen aan de mooie momenten van het dagelijks leven, momenten die men nooit wil vergeten.

In het huidige Sage-assortiment vindt u ook zuigermachines en koffiemolens. Ook hier hebben we overeenkomsten gevonden tussen deze merken. Dus, is er een verschil tussen deze cijfers? Dat hebben we allemaal meegemaakt.

Solis en Salie Voorstel

Omdat we ons op onze website richten op koffie, zullen we het in de rest van dit artikel alleen hebben over zuigermachines en espressomachines. Als we kijken naar de zuigermachines in ons Bol.com affiliate programma, zien we iets opmerkelijks.

We hebben de Sage Barista Express-zuigermachine naast de Solis Grind & Infuse Pro 115/een zuigermachine geplaatst. Wat valt je meteen op? Precies, deze twee modellen lijken op elkaar. Oordeel zelf op de foto hieronder; u ziet de auto van Sage aan de rechterkant en de auto van Solis aan de linkerkant.

Het blijkt dat Sage en Solis dezelfde producten maken. Deze producten hebben alleen een andere typeaanduiding, maar verder zijn ze vergelijkbaar. Bovendien zijn de prijzen van onze partners ook vergelijkbaar.

Na wat onderzoek hebben we eindelijk ontdekt waarom dit zo is; Sage en Solis maken beiden deel uit van Breville’s groep. Beide merken behoren tot deze groep, maar beiden doen hun eigen marketing. Daarom zijn de pagina’s van Sage en Solis verschillend.

Onder het merk Solis richt de Breville Groep zich voornamelijk op West-Europa, terwijl Sage zowel in West- als in Oost-Europa verkrijgbaar is.

Dus als u op zoek bent naar een nieuwe zuiger of een espressomachine, kunt u beide merken vinden. Beide merken leveren echter hetzelfde type machines en hebben dus grotendeels hetzelfde productassortiment. Het belangrijkste verschil ligt op het gebied van marketing.

Verschillen tussen Solis en Salie

Het is begrijpelijk dat de twee merken de nodige overeenkomsten vertonen. Maar is er een verschil tussen Solis en Sage? Nou, als je kijkt naar wat onze partners Coolblue en Bol.com te bieden hebben, zie je iets opmerkelijks.

Aan beide zijden is het tarief in feite variabel. Bol.com biedt meer Solis-units, terwijl Coolblue meer Sage-units biedt. Hoe is dat mogelijk? Dit komt waarschijnlijk omdat ook andere leveranciers hun assortiment op Bol.com kunnen laten zien. Daarom is het voorstel enigszins anders.

Is er een prijsverschil tussen Solis en Sage? Laten we eens kijken naar twee auto’s voor dit doel:

  • Salie Barista Express Roestvrij Staal
  • Solis Grind & Infuse Pro 115

Kijkend naar de twee auto’s van onze partner Bol.com, zien we voor beide auto’s dezelfde prijs: € 699,00. Dat klopt, Bol.com heeft een regelmatig aanbod van 599 euro. Na het schrijven van dit artikel kwamen we de roestvrijstalen Sage Barista Express tegen een prijs van 599 euro. Wat de auto’s betreft, zijn de twee dus precies hetzelfde, maar elke kortingsactie kan een prijsverschil opleveren.

Solis en Wise

Daarom hebben beide merken hetzelfde productassortiment. Design, comfort en hoge kwaliteit staan bij deze serie centraal. Wanneer u een Solis- of Sage-koffiezetapparaat ziet, weet u meteen dat u te maken heeft met een hoogwaardig koffiezetapparaat. De units zijn ongelooflijk elegant, het roestvrij staal is niet gekleurd, wat het een heel bijzondere uitstraling geeft.

De apparaten zijn ook qua functies voldoende. Sommige machines zijn uitgerust met een aanraakscherm en andere met een geïntegreerd melksysteem.

Er is geen reden om de auto’s van Solis en Sage te vergelijken, ze zijn identiek. Dit geldt ook voor Breville en Gastroback vliegtuigen. Koffiemachines van deze laatste merken zijn zeer zeldzaam in Nederland; Breville is wereldwijd verkrijgbaar, behalve in Europa.

Oplossing

Is er een verschil tussen Solis en Sage? Ja, natuurlijk. Deze verschillen bestaan echter alleen in termen van marketing en denominatie. De voertuigen van beide merken zijn identiek. Het assortiment van beide merken is afkomstig van de Breville-groep. Beide merken behoren tot deze Australische multinational.

Of u nu kiest voor de Sage of de Solis, u beschikt over een prachtig ontworpen, kwalitatief hoogwaardig koffiezetapparaat. In ons artikel The Best Piston Machines, verklaarden we zelfs dat de Sage Barista Express roestvrij staal de beste zuigermachine was voor de thuis-barista-fanaat. Het betekent ook dat deze eer gaat naar de Solis Grind & Infuse Pro 115; het zijn immers dezelfde machines!

Recent Content