Apparaat van het jaar 2021: Dyson Omni-glide


Sinds 2015, toen het de V6 lanceerde, heeft Dyson zijn V-serie stofzuigers een jaarlijkse update gegeven. Met elke opeenvolgende iteratie werd de snoerloze stofzuiger steeds krachtiger en kreeg hij een LED-display, een verwisselbare batterij en tot slot
de groene laser.

Maar wat de Dyson snoerloze stofzuiger niet kreeg, was een fris ontwerp. De Omni-glide veranderde dat allemaal.

We hebben hem in september in onze handen gehad en
en hebben hem aan de tand gevoeld. Vergis u niet: de Omni-glide is een gespecialiseerd toestel. Het is alleen bedoeld voor harde vloeren en het is niet de krachtigste stofzuiger die er is. En hij zit ook niet boordevol functies. Maar wat hij doet, doet hij briljant.

De Omni-glide is een fantastische kleine verhuizer. Dankzij de vier wieltjes aan de onderkant van de hoofdreinigingskop kan hij in alle richtingen bewegen en dit stelt je in staat om op een heel andere manier te stofzuigen dan de heen-en-weer gaande zaagbeweging waaraan we allemaal zo gewend zijn.

Omni-glide reinigingskop

Een ontwerp dat de manier verandert waarop we een alledaagse taak uitvoeren, is iets om te vieren.

De Omni-glide maakt schoonmaken ook makkelijker. Omdat hij in krappe ruimtes kan komen en zo licht en fenomenaal manoeuvreerbaar is, neemt hij veel van het eigenlijke werk van het stofzuigen weg: slepen met de stofzuiger, meubels uit de weg slepen. In wezen is het een stofzuiger voor mensen die stofzuigen haten. En ik denk dat we daar allemaal wel achter kunnen staan.

Het beste van alles is dat het een van Dyson’s meer betaalbare snoerloze stofzuigers is,
verkrijgbaar voor £349.99.

We waren ook dol op…

Haier’s Wine Bank 50 Series 7 is een verbonden wijnbank. Dat betekent dat het een speciale wijnkoelkast is met slimme functies die je kunt bedienen via een app op je telefoon.

Hij beschikt over technologie om je collectie te beschermen tegen temperatuurschommelingen, UV-schade of trillingen door beweging wanneer mensen langsstampen. En de twee zones kunnen worden geprogrammeerd op verschillende temperaturen, voor het bewaren van rood en wit. Misschien heeft u een apparaat als dit niet nodig, maar het is moeilijk om het niet te willen.

De
Meaco Arete One is een ander mooi ontworpen apparaat. Het is een ontvochtiger speciaal gebouwd voor mensen in het Verenigd Koninkrijk. Met ons lekkend zeeklimaat kan een luchtontvochtiger een handig apparaat zijn om in de buurt te hebben, vooral als u binnenshuis kleren droogt. Het functioneert ook als een luchtzuiveraar, dus als u investeert, zult u er goed gebruik van maken. Het handigste is dat het bedieningspaneel vereenvoudigd is, zodat gebruikers er zo weinig mogelijk mee hoeven te doen. U kunt letterlijk gewoon op een knop drukken en weglopen.

Bekijk de rest van de
Tech Advisor Awards voor 2021.

Recent Content