Breville’s nieuwe broodrooster zou een geweldig cadeau zijn voor studenten


Een tosti-ijzer is een van de beste aankopen voor de universiteit. Je kunt heel snel warm en goedkoop eten maken: alles wat je nodig hebt zijn twee sneetjes brood en wat je maar uit de koelkast kunt scharrelen. En er is niets zo lekker als een tosti.

Breville heeft net een nieuw diepvullend tosti-apparaat uitgebracht, op tijd voor de terugkeer naar school. Het is het diepst gevulde ontwerp tot nu toe, met platen die zo gevormd zijn dat ze de maximale vulling vasthouden, terwijl ze de vulling afsluiten en de sandwich in driehoeken snijden.

Het hoge scharnierontwerp helpt ook om de binnenkant van je boterham te houden waar hij hoort te zijn. Er is niets erger dan een kaas tosti te maken en te eindigen met al je cheddar vulling die ontsnapt om de zijkant van het apparaat en het aanrecht te bedekken, terwijl je uiteindelijk een trieste, lege tosti eet.

Het enige minpunt van tosti-ijzers is hoe lastig ze schoon te maken zijn. Breville heeft dit aangepakt met verwijderbare platen die in de gootsteen kunnen worden gegooid als ze vuil zijn. Ze zijn ook vaatwasmachinebestendig.

En omdat de platen afneembaar zijn, kun je compatibele wafelplaten kopen, die je kunt verwisselen met de tostiplaten en verse wafels kunt maken. Het enige addertje onder het gras is dat ze apart verkrijgbaar zijn en dat ze met 25 pond de prijs wat opdrijven. U kunt ze nu kopen op
Amazon UK.

Het apparaat heeft anti-slip voetjes, snoeropbergruimte en indicatielampjes. Het handvat voelt ook koel aan, dus het zal niet warm worden en je vingers verbranden wanneer je je sarnie probeert te bevrijden.

Breville's tosti-ijzer

De Ultimate Deep Fill (VST082) kost £34.99 en zou een uitstekend cadeau zijn voor iemand die naar de universiteit gaat. Het zal verkrijgbaar zijn bij een aantal online retailers, waaronder
Amazon UK, Costco, AO.com, Grattan en John Lewis. Op dit moment is hij alleen nog op voorraad bij Amazon.

Om erachter te komen welke kleine apparaten je mee kunt nemen naar de universiteit, en welke je beter thuis kunt laten,
lees dan ons uitgebreide artikel. Het bevat ook koopadvies en een aantal goede deals voor kleine apparaten.

Recent Content