De nieuwe luchtbehandelingsapparaten van Sharp zijn betaalbaar en binnenkort verkrijgbaar


Sharp heeft op haar Sharp Xperience-evenement een aantal nieuwe productlijnen onthuld. Sharp richt zich met haar huishoudelijke apparatuur op gebieden waarin het bedrijf al expertise heeft. Het belangrijkste productgebied is luchtzuivering en het sleutelwoord is betaalbaarheid, met nieuwe apparaten waaronder een luchtzuiveraar van £109, een aromaverspreider van £34,99, een draagbare airconditioner voor £449 en twee luchtontvochtigers met prijzen van £229 en £279.

Er zullen ook twee toegankelijke magnetronreeksen worden gelanceerd, met toestellen vanaf £74.

De betaalbare luchtbehandelingsapparaten zullen in de smaak vallen bij het toegenomen aantal mensen dat thuis werkt of sinds kort een hybride werkmodel hanteert. Tijdens de vroege stadia van de pandemie, werden de consumenten steeds bezorgder over
luchtkwaliteit in huis en toonden zij zich bereid te investeren in producten om de kwaliteit van hun leven thuis te verbeteren.

Ondertussen zullen werknemers die gewend zijn aan de airconditioning op hun kantoor waarschijnlijk wel bereid zijn een goedkope airconditioning voor thuis aan te schaffen om hen door de ellendigere zomerdagen heen te helpen.

Als extra koopstimulans zullen sommige apparaten kunnen worden gekocht met een verlengde garantie van 5 jaar.

De nieuwe producten zullen in de komende maanden in Europa en het Verenigd Koninkrijk op de markt komen.

PN1 luchtreiniger

Het compacte apparaat van Sharp heeft een UK Allergy Certification-keurmerk en is voorzien van ionentechnologie en een tweetrapsfiltersysteem om tot 99% van de bacteriën te verwijderen. Het apparaat zal in het vierde kwartaal van 2021 verkrijgbaar zijn voor slechts € 109,-.

Sharp luchtreiniger

UL-C10UA-E draagbare airconditioner

De nieuwe draagbare airconditioner van Sharp zal op tijd voor de zomer van volgend jaar verkrijgbaar zijn. Het apparaat heeft een LED-display, een automatische zwenkfunctie en drie ventilatorsnelheden. Raamsets zullen afzonderlijk verkrijgbaar zijn. De airconditioner zal alleen in het Verenigd Koninkrijk worden uitgebracht voor £449.

Het is een van een aantal nieuwe airconditioners voor de Britse markt, die traditioneel niet veel van dit soort apparaten kent. Het zal concurreren met
de draagbare airconditioner van Russell Hobbs, die eerder dit jaar op de markt kwam met een RRP van £389,99.

Ultrasone aroma diffuser DF-A1U-W

Met een tankinhoud van 200ml en gepersonaliseerde instellingen, verspreidt de diffuser een fijne nevel in de lucht. Hij wordt geleverd met een USB-kabel en netstroomadapter en kan worden gebruikt met een spraakbedieningssysteem en een slimme stekker. Hij is vanaf december 2021 te koop voor £34,99.

Scherpe diffuser

ontvochtigers

Sharp zal twee nieuwe ontvochtigers op de markt brengen: één met een 16litre en één met een 20litre capaciteit. De ontvochtigers zijn voorzien van een LED-display, touch bediening, een kinderslot, een wasserij instelling, luchtfilters, twee ventilatorsnelheden en automatische uitschakeling zodra het water tank zijn capaciteit bereikt. Ze kosten respectievelijk £229 en £279 en zullen begin 2021 verkrijgbaar zijn.

Verlengde garanties

Sharp luchtreinigers die tijdens de actieperiode van 1 oktober tot en met 31 december 2021 worden gekocht, kunnen op de website van Sharp worden geregistreerd om de garantie van het apparaat tot vijf jaar te verlengen.

Sharp magnetron

Microgolven

Er komen ook twee nieuwe series magnetrons, met de nadruk op prijs-kwaliteitverhouding en betaalbaarheid. Ze krijgen een vlakke plaat in plaats van een draaiplateau, om de ruimte te maximaliseren en het schoonmaken te vereenvoudigen. Alle magnetrons zijn voorzien van invertertechnologie. De prijzen beginnen bij £74 en ze zijn verkrijgbaar vanaf Q4 2021.

Recent Content