Hoe kijk je naar LG’s CES 2021 persconferentie live stream


In de tech-wereld trapt het jaar altijd af met CES (de consumentenelektronicashow). Deze vindt normaal gesproken plaats in Las Vegas maar is voor 2021 alleen online te volgen en dit is hoe je de LG persconferentie live stream kunt bekijken.

LG is een van de grote merken die op CES exposeert, dus dit is een van de conferenties die je niet wilt missen. Er zal meer nieuwe technologie zijn dan je kunt zien, van stofzuigers tot TV’s.

Wanneer is de LG CES 2021 persconferentie?

LG’s persconferentie op CES is op maandag 11 januari om 13:00 GMT.

Hoe kijk ik naar de LG CES 2021 persconferentie

Er is dit jaar natuurlijk geen fysieke show in Las Vegas vanwege de pandemie. Dus alle activiteiten vinden online plaats.

LG heeft een ‘virtuele showroom’ die
beschikbaar tussen 11-14 januari en dit zal beginnen met de ‘Life is ON’ conferentie.

Als je niet officieel geregistreerd bent voor CES, kun je het hier bekijken, want we hebben het op deze pagina voor je ingesloten.

LG gram 2021 line-up

Wat te verwachten van LG op CES 2021

Er zal allerlei nieuwe technologie worden onthuld, zoals LG zegt: “Doe mee voor een virtueel voorproefje van hoe LG’s nieuwste huishoudelijke apparaten, home entertainment en IT-oplossingen consumenten zullen helpen comfortabeler en productiever te leven in 2021 en daarna.”

Zoals gebruikelijk heeft LG de afgelopen dagen al tal van nieuwe apparaten aangekondigd, waaronder diverse smart home appliances, display tech en een
nieuwe reeks LG gram laptops (hierboven afgebeeld).

Enkele van de reeds getoonde apparaten zijn InstaView koelkasten en ovens, plus een steelstofzuiger met een ronduit belachelijke naam – de LG CordZeroThinQ A9 Kompressor+ (hieronder).

We verwachten dat LG veel tijd zal besteden aan het praten over nieuwe tv’s voor 2021, zoals gebruikelijk is voor CES. Het bedrijf heeft al gezegd dat het zijn allereerste QNED Mini LED TV’s zal lanceren als zijn nieuwe premium LCD-aanbod.

“LG’s innovatieve Mini LED-achtergrondverlichting bestaat uit tot bijna 30.000 kleine LED’s die een ongelooflijke piekhelderheid en een contrastverhouding van 1.000.000:1 produceren wanneer ze worden gekoppeld aan tot bijna 2.500 dimzones en geavanceerde lokale dimtechnologie.”, aldus de firma.

Het resultaat is een verbeterde beeldkwaliteit met een beter contrast en kleurnauwkeurigheid. Ze gaan de strijd aan met
Samsung’s nieuwe Neo QLED serie.

LG kondigde ook aan dat de
2021-reeks zal komen met webOS 6.0.

Stem af om meer te weten te komen over de 10 nieuwe 4K en 8K modellen, variërend tot 86in. Het is ook de moeite waard om te kijken wat LG te zeggen heeft over zijn oprolbare en transparante OLED-technologie.

Zet niet veel geld op nieuwe smartphones, hoewel er een kleine kans is dat LG kan praten over zijn
aankomende oprolbare telefoon.

Recent Content