Ontvang €80 korting op de Ecovacs N79S op Amazon


Als u op zoek bent naar een koopje op een fatsoenlijke robotstofzuiger, lees dan verder.

Op dit moment, verkoopt Amazon de
Ecovacs N79S voor een zeer lage prijs van £169.98. Dat is meer dan £79 korting op de RRP (£249). Als je in de VS bent,
Best Buy doet een prijsvergelijking voor $199,99.

We hebben deze robotstofzuiger eind vorig jaar gerecenseerd. Hij was toen verkrijgbaar voor £249, wat wij een goede prijs vonden. De N79S is eenvoudig te gebruiken en wordt geleverd met een afstandsbediening. Dit is een enigszins onderschatte functie, omdat het voor iedereen in het huishouden gemakkelijk is om de stofzuiger te pakken en te bedienen, zonder een app te hoeven installeren.

De stofzuiger is ook compatibel met Alexa, wat betekent dat je ervoor kunt kiezen om stemcommando’s te gebruiken om de kleine stofzuiger jouw bevelen te laten uitvoeren.

Hij kan zowel tapijten als harde vloeren aan. Eén beperking van het apparaat is de navigatiemethode – terwijl duurdere stofzuigers sensoren gebruiken om de kamer in kaart te brengen, gaat de N79S in één richting totdat hij een obstakel tegenkomt, waarna hij omkeert en een andere kant op gaat.

Ecovacs n97s

Dit betekent dat hij niet zo efficiënt is als sensorgeleide stofzuigers en het is volkomen gekmakend om hem aan het werk te zien. Onze pro-tip hier is: laat de robotstofzuiger zijn ding doen terwijl jij een kopje thee gaat drinken.

Je hebt ook de optie om de app te gebruiken om de stofzuiger over de vloer te laten rijden als een op afstand bestuurbare auto. Nogmaals, dit is compatibel met zitten en thee drinken en het zal u toelaten om te richten op gebieden die de stofzuiger heeft gemist.

De reinigingsprestaties zijn over het algemeen goed, maar hij kan moeite hebben met ingebed vuil in tapijten. Als u echter een harde vloer heeft en op zoek bent naar een goed geprijsde robotstofzuiger, dan is dit een uitstekende prijs voor een degelijke stofzuiger.

Als u op zoek bent naar meer advies voordat u koopt, of als u een beter idee wilt krijgen van wat er allemaal is, bekijk dan onze round-up van de
beste robotstofzuigers die we hebben getest.

Recent Content