Sage Barista Pack: gratis Sage cadeaupakket


Van 1. In december 2020 kunt u een Sage Barista-pakket bestellen bij de aankoop van een nieuwe Sage-espressomachine. Dit is een cadeaupakket ter waarde van 149,90 dollar.

In dit tijdschrift lees je het:

Geniet van uw nieuwe Sage-koffiezetapparaat!

Wat is een terugbetaling?

De middelen zullen worden overgemaakt vanaf 1. december 2020 tot de 31e. December 2020. U moet uw espressomachine voor de 15e registreren. Januari 2021 aan Sage.

Hoe werkt het?

 • Duur: 1. December 2020 tot 30 december. december 2020
 • Uiterlijk op het moment dat u zich registreert: 15. januari 2021
 • Inderdaad: Nederland
 • Nadeel: Gratis Sage Barista Pack geschenkzakje

Koop het wijze promotieartikel van 1. december 2020 en 31 december. December 2020. Vervolgens schrijft u zich in via de Sage-website. Na goedkeuring ontvangt u een cadeaupakket voor de barista.

Wat zit er in?

Er zitten verschillende artikelen in de geschenkdoos. Hieronder volgt een lijst van de opgenomen voedingsmiddelen.

 • Tampermat
 • Creamer
 • Toolbox
 • Koffie
 • Microvezelstof (x2)
 • Espressoglazen (x2)
 • Cappuccinobekers (x2)

Salie Barista Giftbox

Wilt u zo’n barista-pakket als dit cadeau ontvangen? Selecteer dan één van de onderstaande modellen. Het is gemakkelijk om te zien waar het goedkoper is. Alle onderstaande winkels nemen deel aan de actie, ook als de winkel het niet vermeldt.

Barista-modeltoets

Sage de Barista Touch is een semi-automatische zuigermachine die veel dingen automatisch doet. Niet zoveel als het Orakel, maar veel.

Cappuccino kan onder andere automatisch worden bereid via de stoomleiding. U hoeft het niet zelf te bedienen, u plaatst gewoon een fles melk onder de stoomleiding en de rest gebeurt automatisch.

Het is ook uitgerust met een automatisch maal- en doseersysteem voor uw kopje koffie. Selecteer het op het aanraakscherm en de maling en de dosering worden automatisch aangepast.

Het enige wat je hoeft te doen:

Plaats het filter in de houder onder de bonen, druk en bevestig het filter in de papierhouder.

Wil je een speciale melk? Plaats dan nog een karaf melk onder de stoomslang.

Een automatische kat? Kies dan het Orakel. Hou je niet van het aanraakscherm? Kies dan het orakel.

OracleTouch Model

Met Sage The Oracle Touch heeft u een professionele koffiemachine die veel op zichzelf kan doen. Nog meer dan de geur van een barman. Deze machine maalt de bonen automatisch, mengt ze automatisch en zorgt ervoor dat u niet veel zelf hoeft te doen.

Net als de Barista Touch heeft de Oracle Touch een aanraakscherm waarmee u eenvoudig het soort koffie kunt selecteren. Dan doet de machine bijna alles. Plaats de filterhouder eenvoudigweg in de houder. Een espresso maken kan zo eenvoudig zijn.

Als u iets luxueuzer wilt, en u kiest voor een cappuccino, hoeft u niet eens te weten hoe u melk moet opschuimen met een stoomstaafje. De automatische programmering is hier ook beschikbaar.

Ben je klaar om het volgende niveau van espresso in je huis te introduceren? Sage Oracle touch kan dit bijna automatisch doen. En je houdt echt van een heerlijke espresso.

Zie hieronder voor de actuele prijzen. Koop een gratis pakket in een van de onderstaande winkels!

Orakel van de Wijze

Sage the Oracle is een volautomatische koffiemachine die wordt geleverd met een gratis Barista-pakket. Het is niet uitgerust met een aanraakscherm, dus het is niet zo eenvoudig om een selectie te maken als je zou willen. Dit echte apparaat ziet er echter geweldig uit met roestvrijstalen handgrepen.

Dit apparaat doet ook bijna alles automatisch. Omdat je er gemakkelijk een cappuccino of een heerlijke espresso mee kunt maken. Houd de filterhouder gewoon in de houder en plaats deze vervolgens in de houder.

Leer hoe je een latte maakt in slechts 45 seconden!

U kunt dan terecht bij de verschillende hieronder vermelde webwinkels. Zo kunt u zien waar u het kunt kopen tegen de laagste prijs en kunt u er zeker van zijn dat de winkel deelneemt aan een cashbackpromotie.

Een saliegeschenkset bestellen

De tijd die nodig is: Vijf minuten.

Recent Content